Πρωθυπουργός Σανέρ: Θα διασφαλίσουμε σίγουρα την ανάπτυξη της ΤΔΒΚ

Eklenme Tarihi: 09 Temmuz 2021

Ο πρωθυπουργός Ερσάν Σανέρ είπε χθες Πέμπτη ότι η ανάπτυξη της ΤΔΒΚ θα συνεχιστεί.

Αξιολογώντας την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Φουάτ Οκτάι στην ΤΔΒΚ με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Σανέρ έγραψε: «Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε μια ενεργητική πολιτική και να χαλάμε τα συνηθισμένα με την στήριξη της μητέρας πατρίδας της Τουρκίας».

Ο Σανέρ πρόσθεσε ότι οι εργασίες που ξεκίνησαν για την οικονομική ανάπτυξη της ΤΔΒΚ καθώς και τα άλλα τρέχοντα έργα συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν κατά την επίσκεψη του Οκτάι.

Είπε ότι ο Τούρκος αντιπρόεδρος Οκτάι επιθεώρησε τις εργασίες που συνεχίζονται στον περιφερειακό δρόμο Λεφκόσια και συναντήθηκε με τους πολίτες στην Μπάφρα και το Γενί Ερένκοϊ.

«Ενημερώσαμε τους πολίτες μας για τις εργασίες που πραγματοποιούνται και τους στόχους μας. Οι προσπάθειες μας για την αναβάθμιση της υποδομής και της ανάπτυξης του Καρπάζ θα συνεχίσουν να αυξάνονται», είπε ο Σανέρ και πρόσθεσε ότι πραγματοποιήθηκαν επίσης επιθεωρήσεις στην κλειστή πόλη Μαράς.

«Έχουμε επιτεύγματα που προηγουμένως θεωρήθηκαν αδύνατα. Θα δημιουργήσουμε μια ΤΔΒΚ που θα πάρει την νόμιμη θέση της στον κόσμο», σημείωσε ο πρωθυπουργός Σανέρ.